DERDE EDITIE RONDE VAN VEDETT EEN FEIT

De fiets, ehm kogel is door de kerk: stichting Koers & Cultuur heeft op veler verzoek besloten om ook dit jaar de charmante wielerwedstrijd Ronde van Vedett te organiseren. Op 2e paasdag [maandag 2 april a.s.] zal de Ronde van Vedett voor het derde achtereenvolgende jaar plaatsvinden. Als dat geen feestje wordt!

MEER DAN EEN FIETSTOCHT
Wie al eerder heeft deelgenomen aan de koers of als enthousiast publiek langs de lijn toekeek weet dat de Ronde meer behelst dan de koers alleen. Het is een weekendvullend programma bomvol fietsen en cultuur. De stichting sluit het weekend af met de grande finale; de koers door het bergkwartier. En dan bedoelen we ook echt récht door het bergkwartier. De deelnemers gaan via de kerk, over de kleine keitjes, door huizen, van bergen en door kroegen. Kortom: stichting Koers & Cultuur doet er alles aan om ook van deze editie weer een succes te maken.

FIJNE FILMAVOND
Om in de stemming te komen organiseren zij op vrijdag 30 maart een filmavond en op zaterdagavond 31 maart staat de cultuuravond gepland. Niemand minder dan Joop Zoetemelk & Hennie Kuiper zijn deze avond de Vedetten van weleer. Daarnaast is de man die beide heren uitvoerig heeft gesproken voor hun biografie, Joop Holthausen, eveneens te gast. De avond zal gepresenteerd worden door Frank Evenblij en tussendoor verzorgt Ocobar de muziek. Het definitieve programma maakt stichting Koers & Cultuur bekend via hun website en Facebookpagina.

Nieuwsblad Stedendriehoek | Week 7 – 2018